Lean Worker

Eenjarige opleiding van twaalf bijeenkomsten van twee dagdelen

Registreren Lean Worker voor 18 juni 2024

  Voornaam *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Geslacht *
  VrouwMan

  Bedrijfsnaam *

  Functie *

  Telefoonnummer *

  Dit opleidingsprogramma is inmiddels door meer dan 300 personen gevolgd bij meer dan 100 technologische bedrijven. In de laatste update zijn nu ook modules opgenomen over Agile, Scrum en Six Sigma. Geef jezelf of je medewerkers nu op! 

  Deze opleiding is bedoeld voor bedrijven uit de technologische industrie die flow willen realiseren binnen de gehele organisatie!

  De opleiding geeft je de praktische tools om met Lean Manufacturing aan de slag te gaan!
  Deze theoretische- en praktijkgerichte opleiding maken het mogelijk om als Lean practitioner en of facilitator binnen je bedrijf direct bij aanvang van de opleiding aan de slag te gaan. Het terugdringen van levertijden, voorraden en faalkosten staan hierbij centraal. Daarnaast besteden we ook uitgebreid aandacht aan communicatievaardigheden. Dit om draagvlak voor de veranderingen te kunnen creëren. Doordat het opleidingsprogramma on site plaatsvindt bij deelnemende bedrijven of op gastlocaties, ontstaat er een goede interactie tussen de deelnemende kandidaat, de theorie en de praktijk.

  Doelstelling
  Doelstelling is de deelnemers kennis en technieken, maar ook communicatieve vaardigheden bij te brengen. Hiermee kunnen zij een grotere bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstelling van de onderneming. Daarnaast zullen zij door het praktische verbetertraject in de eigen organisatie daadwerkelijk kennis en technieken toepassen en op die manier direct resultaten voor de onderneming laten zien.

  Persoonlijke coaching
  Alle kandidaten zullen persoonlijk worden gecoacht  door een van de docenten. Hiertoe wordt het bedrijf 3 maal bezocht waarbij overleg plaatsvindt met de interne coach/begeleider en de kandidaat. In deze gesprekken wordt de voortgang van de opdrachten besproken maar ook de inpasbaarheid binnen het eigen bedrijf.

  Bedrijfsbezoeken tijdens de opleiding
  Tijdens deze opleiding worden aan meerdere bedrijven bezoeken gebracht zoals: Scania Zwolle, Auping Deventer en VMI Epe. Hier kan men in de praktijk zien en ervaren hoe de verschillende Lean tools operationeel worden toegepast.

  Programma en Start
  Het programma van de eenjarige opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theoretische deel bestaat uit twaalf bijeenkomsten van twee dagdelen. Het praktijkgedeelte omvat een verbeterproject dat binnen de organisatie wordt toegepast. Studielast is circa twee uur per week.

  De opleiding start in juni 2024 en eindigt juni 2025
  Neem voor opleiding details contact op met  Annelies Dieperink. Zie de contactgegevens hieronder.

  Doelgroep
  Medewerkers in het operationeel management en ondersteunende staffuncties zoals inkoop, logistiek, planning, werkvoorbereiding, kwaliteitsdienst en technische dienst. Ofwel “first line managers” die al dan niet meewerkend zijn of direct medewerkers aansturen. Het wenselijke niveau ligt op MBO/HBO.

  Ervaringen
  Onlangs hebben we verschillende kandidaten na afloop gevraagd wat zij vonden van deze opleiding. Lees de ervaringen van Cor Witteveen, Senior Hardware Engineer bij AWL-Techniek Harderwijk of van Erwin Ansems Plantmanager bij Gamko.
  Ook hebben we een korte video gemaakt over de afsluitende bijeenkomst en eindpresentaties welke in 2022 voor die gelegenheid on-line plaatsvond.

  Opleidingslocatie
  De opleiding vinden plaats bij zowel gastbedrijven zoals Scania, Auping en andere toonaangevende Lean bedrijven, als bij de deelnemende bedrijven zelf. Een Lean tour door het bedrijf is natuurlijk vanzelfsprekend. Op die manier ervaren de deelnemers heel direct de impact van Lean in de maakindustrie.

  Jouw investering:
  Voor LMN-leden bedragen de kosten voor deze opleiding € 4.295,- per deelnemer.
  Niet-leden betalen € 4.950,-.
  Bij dit bedrag zijn cursusmateriaal en certificaat inbegrepen. Btw en locatie-/cateringkosten zijn exclusief.
  In de opleiding is plaats voor maximaal veertien deelnemers .

  Meer Informatie en inschrijven

  Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem dan contact op met Annelies Dieperink van het secretariaat van LMN.

  +31 (0)85 87 69 280

  Direct aanmelden

  Registreren Lean Worker voor 18 juni 2024

   Voornaam *

   Tussenvoegsel

   Achternaam *

   E-mailadres *

   Geslacht *
   VrouwMan

   Bedrijfsnaam *

   Functie *

   Telefoonnummer *

   Bekijk onze andere Trainingen