Lidmaatschap

Voor wie

Lidmaatschap is bestemd voor in Nederland gevestigde bedrijven die actief zijn op het gebied van productie, engineering, handel en dienstverlening in de technologische industrie. Deelnemers aan het netwerk zijn leidinggevende, projectleiders of specialisten van deze bedrijven. Voorwaarde is dat men Lean kennis wil delen en bereid is een actieve bijdrage te leveren aan de activiteiten van LMN. Dit werkt twee kanten op: jij leert van anderen en andere leren van jou. In vertrouwelijkheid wordt informatie gedeeld maar uiteraard beslis je zelf in hoeverre je daarin wilt gaan.

Kosten

De kosten van het lidmaatschap bedraagt € 1.362,- per jaar per bedrijfsvestiging. Hiervoor verkrijg je gratis toegang tot de Round Tables, Lean Exchange Services, Webinars, Platformen en gereduceerde tarieven voor trainingen en excursies.

Waarom lid worden

Leden van LMN hebben exclusief toegang tot onze activiteiten en genieten de volgende voordelen.

 • Je bent onderdeel van een sterk netwerk van beslissers en specialisten van (producerende) bedrijven in Nederland.
 • Je wordt regelmatig bijgepraat over de actuele ontwikkelingen in kennis en praktijk van bedrijven. Je doet daarbij nieuwe kennis en inspiratie op.
 • Je wisselt periodiek van gedachten met andere leidinggevenden van toonaangevende bedrijven over werkelijk relevante onderwerpen.
 • Je hebt de mogelijkheid te benchmarken en te leren van best practices van andere bedrijven.
 • Je hebt toegang tot de academici van hogescholen en universiteit voor het oplossen van jouw vraagstukken.
 • Je profiteert van het internationale netwerk van bedrijven en wetenschappers op dit gebied, waarvan de organisatoren van het Lean Management Network deel uit maken.
 • Je kunt gebruik maken van de denkkracht van collega-deelnemers bij het oplossen van actuele vraagstukken in jouw bedrijf.

Spelregels

Voor een soepel verloop van onze activiteiten hanteren wij de volgende regels:

 • Het lidmaatschap is geldig per bedrijfslocatie, gevestigd op een adres in Nederland.
 • Per activiteit kunnen 3 medewerkers zich inschrijven per bedrijfslocatie, tenzij anders vermeld in de uitnodiging. Dit mogen telkens wisselende personen zijn van het betreffende lidbedrijf.
 • Indien een maximum aantal deelnemers is afgesproken bij een gastbedrijf waarbij er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen,  hanteren wij de regel first-in, first served.
 • Lidbedrijven delen soms vertrouwelijk informatie. Leden gaan hier ook als zodanig mee om.
 • Voor een aantal activiteiten kan een extra eigen bijdrage worden gevraagd afhankelijk van het programma. Dit wordt dan vooraf in de uitnodiging gecommuniceerd
 • LMN streeft naar een key contact persoon per bedrijfslocatie voor het afstemmen van haar jaar programma’s. Voor de continuïteit streven we daarnaast naar minimaal twee andere contactpersonen per bedrijf.
 • Een bedrijfslidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt stilzwijgend verlengd. Facturatie vindt plaats rond maart.

Lid worden?

Je kunt lid worden door contact op te nemen met Annelies Dieperink, ze helpt je heel graag verder.
Mw. Annelies Dieperink
Secretariaat
Stichting Lean Management Network

+31 (0)85 87 69 280
Word Lid

  Voornaam *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bedrijfsnaam *

  Soort lidmaatschap (LES/FIT) *

  Ordernummer voor de factuur

  Lidmaatschap beëindigen?
  Wij besteden veel tijd en aandacht aan ons programma, maar zijn er blijkbaar nog niet helemaal in geslaagd om jouw behoefte op dit gebied te voorzien. Wil je ons laten weten waarom je het lidmaatschap wil beëindigen? Wellicht vinden we samen een oplossing.