Referenties

Lees hier de reacties van leden van Lean Management Network

LMN op bezoek bij Andritz Den Helder

Afgelopen jaar waren we op bezoek bij Andritz Den Helder waar wij het belang van procesoptimalisatie bespraken met  Piet Slik, Service manager Europe en Inge Kremers-Buscop, Service center manager Den Helder. Tijdens ons bezoek kregen we gelijk een mooi inzicht van wat er allemaal in een korte periode was bereikt dankzij hun inzet! Kijk hieronder naar ons video verslag “LMN op bezoek bij Andritz Den Helder”.

Rogier Venteville

Programma manager LMN

Stichting Lean Management Network

LAN Handling systems, Berkel-Enschot

Het MT+ programma van LMN wordt zeer goed ontvangen door de deelnemers van het bedrijf. De feedback van de groep is erg goed en iedereen praat over Lean.
Super bedankt voor de geweldige moderatie!

Kees van de Wiel

Managing Director

LAN Handling systems

GEA Refrigeration Netherlands N.V. – Shared Service Center

Wij zijn erg enthousiast geraakt over de Lean office training van LMN, reden genoeg om meer collega’s te introduceren in de wondere wereld van LEAN.

Marcel de Veer

Manager Shared Service Center

GEA Refrigeration Netherlands N.V. – Shared Service Center

AWL-Techniek, Harderwijk

Als sr. hardware engineer bij AWL heb ik onlangs de opleiding Lean Worker gevolgd bij LMN. Dit heeft mij op een ander spoor gezet! Met de uitgelegde tools kan ik veel beter de vinger op de zere plek leggen waardoor er meer werkplezier is en bovendien ook nog flink geld bespaard wordt. Een aanrader dus!

Cor Witteveen

Senior Hardware Engineer

AWL- Techniek B.V.

VMI Group, Epe

VMI Group in Epe heeft in drie achtereenvolgende jaren nu een 9 tal productiemedewerkers naar de Lean Worker Training van het Lean Management Network (LMN)gestuurd. Al tijdens deze training werd  snel duidelijk dat het bedrijf op korte termijn flink kon profiteren van de kennis en inzichten die men tijdens deze training leerde.

Jan Hendriks: “Dankzij de kennis die VMI heeft opgedaan tijdens de Lean Worker Training hebben we tijdens de laatste training alleen al ruim 1,2 miljoen euro kunnen besparen in ons productieproces. Bovendien verloopt ons productieproces nu ook een stuk soepeler met minder verspillingen. Ideeën om te verbeteren krijgen door de cursus een kans om uit te werken en te implementeren.  De minimale investering in de training hebben we meer dan terug verdiend. Elk bedrijf zou zijn medewerkers naar deze LMN training moet sturen.”

Jan Hendriks

Vice president global production

VMI Group Epe

Spirair Luchttechniek

Vaak zie je in je werk situaties waar je van denkt dat die voor verbetering vatbaar zijn. Maar hoe kom je tot de juiste oplossing met een goede onderbouwing en kosten/opbrengsten analyse. Ik heb met de Lean Office Workshop van het LMN op een dynamische en stimulerende wijze de gereedschappen aangereikt gekregen om dit soort projecten goed in kaart te brengen, juist te analyseren en te onderbouwen en, zeer belangrijk, te implementeren.

Arend-Jan Pothoven

Spirair Luchttechniek

Robert Bosch, Weert

In het begin was het voor onze mensen wel wennen, zo’n cultuuromslag. Dat is niet vreemd, als je bedenkt dat de gemiddelde medewerker hier langer dan twintig jaar werkt. Toch zijn de reacties nu zeer positief. Ook de directie zelf is tevreden. De doorlooptijden zullen aanzienlijk worden verkort. Dat betekent dat we sneller kunnen leveren. En dat is wat de klant wil.

Alexander Röpke

Algemeen directeur

Robert Bosch Weert

Parker

“De Lean Worker training van het LMN helpt om de bedrijfsstrategie versneld ten uitvoer te brengen en medewerkers ontpoppen zich als betere gesprekspartners voor het management.”

Ron van Put

Managing director

Parker

Gamko, Etten-Leur

Geïnspireerd door Lean dankzij LeanWorker training!

Via de stichting Lean Management Network (LMN) ben ik in contact gekomen met Lean technieken en heb daarbij in de loop der jaren diverse bijeenkomsten bijgewoond en daar ben ik super enthousiast geraakt door de Lean filosofie en de mogelijkheden die het bied voor mijn bedrijf. Om meer detail en praktische toepassingen te leren heb ik besloten om deel te nemen aan de training LeanWorker. Tijdens deze bijeenkomsten worden door ervaren trainers alle facetten van Lean besproken. Daarbij wordt je ondersteund door een ervaren praktijk docent die tevens als coach optreedt tijdens de gehele training. Ik heb de training ervaren als zeer waardevol en het is een goede basis om verder te gaan met het ontwikkelen van een eigen Lean programma binnen Gamko. Mijn conclusie is dan ook dat LeanWorker een interessante training is voor iedereen die in zijn organisatie iets wil doen aan continu verbeteren.

Erwin van Ansems

Plantmanager

Gamko

Sales Support Group

Tijdens de Lean office training leer je hoe je op een gestructureerde wijze (5-stappenplan) en aan de hand van diverse Lean tools een proces kan optimaliseren. De theorie wordt aan de hand van simulaties, teachbacks en diverse oefeningen in praktijk gebracht. Tevens zorgt het uitwerken van een eigen project ervoor dat de theorie meteen in je eigen werkomgeving wordt toegepast.

De combinatie van theorie en praktijk, alsmede het enthousiasme van de docent, zorgt er voor dat de cursus een hoge toegevoegde waarde heeft gehad voor ons. We kunnen de cursus daarom bij een ieder aanraden.

Erik van Oorschot

Controller

Sales Support Group

Menu