Door Erwin Ansems, plantmanager Gamko.

Bij Gamko produceren wij professionele koelapparatuur die gebruikt wordt voor horeca, catering en recreatiebedrijven. Via de stichting Lean Management Network (LMN) ben ik in contact gekomen met Lean technieken en heb daarbij in de loop der jaren diverse bijeenkomsten bijgewoond en daar ben ik super enthousiast geraakt door de Lean filosofie en de mogelijkheden die het biedt voor mijn bedrijf. Om meer detail en praktische toepassingen te leren heb ik besloten om deel te nemen aan de training LeanWorker. Deze training bestaat uit twaalf bijeenkomsten verdeeld over een jaar. Tijdens deze bijeenkomsten worden door ervaren trainers alle facetten van Lean besproken.

Het is een training die zich focust op:
-Interactie tussen de deelnemers die uit andere bedrijven komen, zodat je ervaringen kan uitwisselen.
-Praktijk gerichte projecten, door het behandelen van bestaande cases wordt het heel praktisch.
-Zelf doen, doordat je een verbeter project in je eigen organisatie opzet tijdens de training wordt het direct inzetbaar en toepasbaar.

Tijdens de training werk je aan een verbeter project, dat je in principe aan het einde van de training afrondt en presenteert. Daarbij wordt je ondersteund door een ervaren praktijk docent die tevens als coach optreedt tijdens de gehele training. Ik heb de training ervaren als zeer waardevol en het is een goede basis om verder te gaan met het ontwikkelen van een eigen Lean programma binnen Gamko.
Mijn conclusie is dan ook dat LeanWorker een interessante training is voor iedereen die in zijn organisatie iets wil doen aan continu verbeteren.

Leanworker
Erwin Ansems
Plantmanager Gamko

Gamko is een wereldwijde speler in het produceren van professionele koelingen voor de horeca, catering-, recreatiebedrijven en andere instellingen met horecafaciliteiten. Met 60 jaar ervaring en deskundigheid in professionele koelingen is Gamko de expert in de sector. Sinds 2017 vertegenwoordigt Gamko ook het merk Foster in de Benelux, voor uw professionele keukenkoeling. Het assortiment bestaat uit onder andere werkbanken, koel- en vrieskasten, blastchillers. Alle leveringen worden ondersteund vanuit onze eigen service organisatie in Nederland.