Nissan Motor Manufacturing UK, Sunderland, Engeland

Datum : dinsdag 1 april 2014

Wat gaan we doen?
• Uitgebreide excursie bij één van de grootste en meest productieve fabrieken van Europa, aangevuld met training en uitleg over wat we zien.
• De dag wordt verzorgd door een ervaren lean-trainer van Nissan
• Onderwerpen: productieprincipes van Nissan, het implementeren van The Nissan Way in Europa, discussie, interactie.
• Een werkelijk unieke kans om kennis te maken met één van de onbetwiste koplopers op het gebied van Lean Production!

Nissan Motor Manufacturing UK (NMUK)

NMUK is vaak beschreven als de meest productieve automobielfabriek van Europa. Op de site werken ongeveer 3000 mensen in dienst van NMUK en 500 van leveranciers. NMUK produceert jaarlijks enkele honderdduizenden auto’s. NMUK wordt alom gezien als ‘exemplar’ op het gebied van het toepassen van de Lean principes, en heeft bewezen dat dit ook in West-Europa uitstekend kan.

Uitleg door ervaren trainer
We worden ontvangen door Nissan Motor Manufacturing UK (NMUK), waarbij we uitleg zullen krijgen over wat we gaan zien: de principes van NMUK en hoe deze zijn ingevoerd in Engeland, na oorspronkelijk bedacht te zijn in Japan. Het programma zal vanuit Nissan geleid worden door een ervaren lean-trainer. Daarbij is uiteraard gelegenheid voor vragen/ discussie. Vanuit het Lean Manufacturing Netwerk zal Rogier Venteville de dag begeleiden.

Deelnemers
Deze activiteit is bedoeld voor collega’s die kennis willen maken met de ‘forefront’ van Lean Production in Europa. Deelname is gelimiteerd.

Programma:
10 november: Aankomst (eigen gelegenheid), gezamenlijk diner in Newcastle
11 november: Het programma bij Nissan duurt tot ongeveer 17.00 uur (GMT), waarna er vervoer voor u is naar Newcastle.

Inschrijven:
Inschrijving kan door bijgaand formulier te gebruiken of door een email te sturen naar Annelies Dieperink, adi@fme.nl, fax 079-3531365. Voor inhoudelijke vragen kunt u mailen naar Warse Klingenberg, w.klingenberg@manufacturing.nl.
Deelnamekosten bedragen € 495,- per persoon. Voor inschrijving is lidmaatschap van het Lean Manufacturing Netwerk een voorwaarde (kosten lidmaatschap € 350,- per bedrijf per jaar).

Inbegrepen is: deelname aan programma, vervoer van aanbevolen hotel in Newcastle naar NMUK en terug, gezamenlijk diner op 10 november. Niet inbegrepen: BTW, hotelovernachtingen,
vluchten, drankjes, overige uitgaven.

Meer informatie en inschrijven

Deze Excursie heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk hier onze andere activiteiten van LMN.

+31 (0)85 87 69 280

Bekijk onze andere Activiteiten