Go & See TWI – Interactief opleiden

Datum : dinsdag 11 juni 2024

Uit onze inventarisatie voor de Go & See kwam Training Within Industry of wel TWI ook hoog op de lijst te staan. De aandacht voor dit Lean onderdeel is toegenomen wat zeker een belangrijke bijdrage kan leveren aan de groei van het bedrijf.

De oorsprong van TWI stamt uit de periode waarin Amerika veel manschappen moest gaan inzetten in Europa tijdens WO II. Daarnaast moest men echter ook de oorlogsindustrie opschalen wat ook veel nieuwe instroom opleverde. Het TWI programma, bedacht door de Four Horseman”, was geboren. Het programma werd op grote schaal uitgerold in de US en later als onderdeel van de Marchall hulp overgebracht naar West Europa en Japan. De laatste zagen kansen en integreerde dit naadloos bij het later bekende Toyota Productie Systeem.

TWI legt het accent op vaardigheden. Een systematiek om hand-on learning, uitvoering en coaching van medewerkers te vergroten. Het is dan ook gericht op teamleiders en supervisors. Het programma bestaat uit 4 stappen te weten:
1. De leerling voorbereiden.
2. De handeling presenteren.
3. Uitvoering uitproberen.
4. Follow-up.
Inmiddels heeft VMI Epe goede ervaringen opgedaan met dit programma waarbij meerdere medewerkers het traject hebben doorlopen. Gezien de belangstelling wil VMI graag hun ervaringen met ons delen.

Agenda:
15:00 Start introductie LMN
15:05 Uitleg VMI bedrijf
15:20 Uitleg TWI programma
16:00 Bezoek voorbeelden fabriek
17:00 Discussie / vragen toepassing op thuis locatie deelnemers
17:30 Afsluiting

Locatie/datum:
VMI Epe
Gelriaweg 16, 8161 RK Epe
Datum: dinsdag 11 juni 2024

Aanmelden?
Dit event staat open voor leden van LMN.
Inschrijven kan via deze site of stuur een mail naar adi@leannetwork.nl.
De Go & See zijn kleinschalig van opzet. Hierdoor zijn er slecht een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht niet te lang met inschrijven.

Het Go & See programma van LMN is een 1 thema evenement dat kort maar krachtig is van opzet bedoeld om laagdrempelig praktische informatie uit te wisselen. Een groot aantal bedrijven hebben inmiddels de Go & See vragenlijst ingevuld waarop hun mooie Lean voorbeelden maar ook hun minder strekte Lean voorbeelden zijn opgenomen. Ook meedoen? Vul bijgevoegde lijst in en stuur deze aan info@leannetwork.nl
Thema Go en See inventarisatie blad

Meer informatie en inschrijven

Voor extra inlichtingen over deze Go & See kunt u contact opnemen met Annelies Dieperink van het secretariaat.

+31 (0)85 87 69 280

Direct aanmelden

Deze activiteit is uitsluitend voor LMN leden.
Registeren Go & See TWI – Interactief opleiden (11 juni 2024)

Deze activiteit is uitsluitend voor LMN leden.

  Voornaam *

  Tussenvoegsel

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Geslacht *
  VrouwMan

  Bedrijfsnaam *

  Functie *

  Telefoonnummer *

  Bekijk onze andere Activiteiten