Bezoek Vanderlande Barcelona

(Oktober 2019)

Na het succes van onze Zweden reis afgelopen jaar waarbij we Toyota en Scania hebben kunnen bezoeken, staat ook dit jaar weer een reis op ons wensen lijstje. We zijn erin geslaagd om ditmaal een bezoek aan Vanderlande Services op Barcelona airport te organiseren en daarnaast ook de lokale fabriek van Vanderlande zelf in het nabijgelegen plaatsje Santpedor.

Vanderlande is wereldwijd de grootste speler op de markt als het gaat om bagage afhandelsystemen voor luchthavens en sorteer centra voor pakket diensten. Op meer dan 600 luchthavens worden door Vanderlande systemen ruim 10 miljoen koffers per dag afgehandeld. Ook worden door pakketdiensten 39 miljoen pakketjes per dag gesorteerd. Het is daarom niet zo vreemd dat Toyota onlangs Vanderlande heeft overgenomen. Om de beste supplier te blijven wordt er door Vanderlande ook veel geïnvesteerd in innovatie. Kijk op vanderlande innvoveert!

Vanderlande Industries España richt zich o.a. op Barcelona Airport waarbij proces optimalisatie van de bagage afhandeling van groot belang is. Vanderlande heeft hier een van de modernste installaties staan.

Vanderlande heeft aangegeven hun deuren te willen openstellen voor LMN leden waarbij tevens een bezoek achter de douane is gepland.

Meer informatie en inschrijven

Voor extra inlichtingen over deze Excursie kunt u contact opnemen met Annelies Dieperink van het secretariaat.

+31 (0)85 87 69 280

Direct aanmelden

Deze activiteit staat open voor leden en niet-leden.
Registeren Bezoek Vanderlande Barcelona (Oktober 2019)

Deze activiteit staat open voor leden en niet-leden.

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
E-mailadres *
Geslacht *
VrouwMan
Bedrijfsnaam *
Functie *

Telefoonnummer *

Bekijk onze andere Activiteiten

Menu