Round Table Thyssenkrupp

()

Ditmaal zijn we te gast bij een van onze leden die dankzij het continue innoveren van de gehele keten een procesflow heeft gecreëerd waardoor het bedrijf snel en adequaat kan reageren op de markt. Lean, CTO in combinatie met een stuk AI (artificial intelligence) maakt het voor het bedrijf mogelijk om in flow te werken vanaf klantorder t/m installatie. Thyssenkrupp nodigt de leden van LMN uit om mee te denken over de volgende stappen.

Over het bedrijf
Met 50.000 installaties alleen al in Nederland kun je stellen dat de trapliften van Thyssenkrupp behoorlijk populair zijn en dat het bedrijf een aardige prestatie heeft geleverd in de afgelopen 65 jaar. De ontwikkelingen hebben ook bij dit bedrijf zeker niet stilgestaan. Dankzij de modulariteit (CTO) kunnen trapliften razendsnel worden opgemeten, offertes worden opgesteld en daarna als order worden doorgevoerd. En dit voor vrijwel elke trap. Natuurlijk staat de flow hierbij centraal. Van order opmaak, order verwerking, flow productie en installatie bij mensen thuis maakt het gehele proces uiterst efficient.

Workshops:
In de aankomende weken wordt samen met Thyssenkrupp gekeken op welke onderdelen een volgende stap wil zetten in de procesoptimalisatie. Leden van LMN kunnen zich dan inschrijven voor een van deze thema’s.

Meer achtergrond informatie over Thyssenkrupp kun je vinden op www.thyssenkrupp-materials.co.uk

Meer informatie en inschrijven

Voor extra inlichtingen over deze Round Table Sessie kunt u contact opnemen met Annelies Dieperink van het secretariaat.

+31 (0)85 87 69 280

Aanmelden vanaf 1 januari

Bekijk onze andere Activiteiten

Menu