Round Table Moba

Datum : woensdag 7 juni 2023

Waar anders kan het bedrijf dat wereldwijd toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren zitten dan in Barneveld.

Met 11 service centra wereldwijd vormt de locatie Barneveld het kloppend hart van deze operatie. De fabriek heeft grote veranderingen ondergaan in de afgelopen tijd waarbij flink geïnvesteerd is in gebouwen. Hiermee kon de logistiek worden verbeterd maar ook het bedrijf verder doorgroeien. 

Job Mosterd begon Moba in Barneveld toen hij zijn eerste eiersorteermachine maakte in 1947. Mosterd werd gefascineerd door technologie en innovatie. Dankzij een duidelijke blik op de toekomst en door te luisteren naar zijn klanten legde hij de fundering voor Moba om uit te groeien tot een toonaangevend bedrijf in de eierindustrie. Nu, zeventig jaar later, delen zij nog steeds zijn visie en ontwikkelen en produceren zij op maat gemaakte oplossingen voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren voor consumptie.

De groei brengt ook echter nieuwe uitdagingen met zich mee. Processen worden complexer en verzuiling ligt op de loer. Moba heeft reeds veel gedaan om deze uitdagingen aan te pakken maar wil die nu graag toetsten aan de kennis die bij lidbedrijven aanwezig is over dit thema.

Het programma volgt binnenkort.

 

Meer informatie en inschrijven

Voor extra inlichtingen over deze Round Table Sessie kunt u contact opnemen met Annelies Dieperink van het secretariaat.

+31 (0)85 87 69 280

Aanmelden vanaf

Bekijk onze andere Activiteiten