Round Table van Beest

(5 maart 2020)

We starten dit jaar de Round Tables bij een bedrijf dat als voorbeeld mag dienen voor de Nederlandse industrie! In Sliedrecht wordt dan ook de gehele keten van draadstaal t/m eindproduct in eigen huis gemaakt. Een hoogwaardig product, gebruikt bij tal van nationale- en internationale bedrijven in de sleep- en baggerindustrie waar Nederland groot mee is geworden!

Over het bedrijf:
Van Beest is een  fabrikant en leverancier  van hoogwaardige ketting-   en staaldraad accessoires.  Al meer dan 90 jaar actief met de productie van sluitingen met hoge trekkracht en zijn echte experts op dit gebied. Dirk van Beest richtte het bedrijf Van Beest in 1922 op, aanvankelijk als leverancier van ijzerwerken aan de baggerindustrie, een sterk ontwikkelde industrie in de regio Sliedrecht.
Vanaf het allereerste begin richt het bedrijf zich al op het smeden van sluitingen. Dankzij de ervaring op het gebied van ijzerwerken had Van Beest met zijn sluitingen een voordeel boven de concurrentie, wat het begin betekende van een netwerk van professionele gebruikers dat zich inmiddels uitstrekt over de hele wereld.

Workshops:
Natuurlijk spelen er ook bij van Beest verschillende uitdagingen op het gebied van proces optimalisatie. TPM en logistieke warehousing zijn daarbij momenteel de belangrijkste. In januari worden de definitieve thema’s voor deze RT vastgesteld.

Agenda:
11:30 Ontvangst gasten
12:00 Intro LMN
12:15 Intro Van Beest algemeen
12:30 Intro Lean achtergrond informatie
13:00 Lunch
13:45 Indeling workshops incl rondleiding
15:15 Break
15:30 Vervolg workshops
16:30 Plenaire terugkoppeling 10 min per team
17:10 Afsluiting & borrel
18:00 Einde

Locatie:
Industrieweg 6
3361 HJ Sliedrecht

Aanmelden:
Dit event staat open voor leden van LMN.
Per lid houden wij rekening met 3 deelnemers per bedrijf. Mocht je meer medewerkers willen meebrengen zet deze dan op de reserve lijst. We laten dan uiterlijk een week vooraf weten of er voldoende plek is.
Aanmelden voor dit event kan vanaf januari!

 

Meer informatie en inschrijven

Voor extra inlichtingen over deze Round Table Sessie kunt u contact opnemen met Annelies Dieperink van het secretariaat.

+31 (0)85 87 69 280

Aanmelden vanaf 6 januari

Bekijk onze andere Activiteiten

Menu