Raad van de Toekomst

Datum : woensdag 15 mei 2024

Op het gebied van proces optimalisatie valt nog genoeg te beleven. LMN daagt jong talent uit om hun visie te delen. Doe jij mee?

 

LMN is een stichting die bedrijven samenbrengt waarbij Continuous Improvement als rode draad door het programma loopt. Het inspireert en zet aan tot verdere procesoptimalisatie van alle deelnemende bedrijven. Nieuwe ideeën, geslaagde maar ook minder geslaagde trajecten worden besproken. Maar waar gaan we heen? Zijn er nieuwe programma’s in de maak of worden bestaande verbeterprogramma’s verder uitgediept?

Waar Lean in de jaren 80 in Nederland alleen nog stond voor Just-in-Time werken en leveren, kennen we Lean nu als een geavanceerd instrument dat staat voor een bedrijfsbrede proces optimalisatie. Afhankelijk van je eigen achtergrond worden technieken als Scrum, Six-Sigma, TWI en QRM nu vaak gezien als mogelijke Lean gereedschappen die afhankelijk van de situatie kunnen worden ingezet. Maar natuurlijk zijn we daarmee nog lang niet klaar.

Nieuwe instroom van jonge mensen brengt nieuwe ideeën. LMN neemt daarom het initiatief om een platform te creëren waarin deze nieuwe technieken voor de technologische industrie aan de orde komen. Wil je meedoen? Geef je dan nu op via bijgevoegde link.

De eerste bijeenkomst bij HTC Parking & Security heeft inmiddels plaatsgevonden. Een kort verslag vindt je hier. De volgende bijeenkomst zal in het teken staan van digitalisering  en staat gepland voor 15 mei bij VMI in Epe.

Meer informatie en inschrijven

Deze Platform heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk hier onze andere activiteiten van LMN.

+31 (0)85 87 69 280

Bekijk onze andere Activiteiten