Go & See TPM

Datum : donderdag 12 oktober 2023

Uit onze inventarisatie voor de Go & See kwam Totall Productive Maintenance, ofwel TPM, verassend hoog op de lijst te staan als aandachtgebied. Hoewel verrassend? Gelukkig hebben we nog veel maak bedrijven in Nederland die natuurlijk wel op en top moeten kunnen produceren.

TPM is zeker geen nieuw onderdeel binnen Lean. In veel boeken staat beschreven wat de 7 pilaren zijn en dat de OEE hier onlosmakelijk mee verbonden is. Het belang is helder. Betrouwbare machines en gereedschappen die nauwkeurig werk kunnen leveren zonder verstoringen. De operator speelt daarbij een grote rol. Een taakverschuiving tussen de technische dienst en de operator is daarbij standaard. Tijd dus voor LMN om dit thema eruit te lichten. Philips Drachten bleek bereid hun ervaringen op dit gebied te delen.

De Go & See is een 1 thema evenement, dat kort maar krachtig is van opzet bedoeld om laagdrempelig praktische informatie uit te wisselen. Een groot aantal bedrijven hebben inmiddels de Go & See vragenlijst ingevuld waarop hun mooie Lean voorbeelden maar ook hun minder sterke Lean voorbeelden zijn opgenomen. Ook meedoen? Vul hier de lijst en stuur deze aan info@leannetwork.nl

Agenda:
15:00 Start introductie LMN
15:05 Uitleg Philips Drachten producten
15:20 Uitleg TPM programma
16:00 Bezoek voorbeelden fabriek
17:00 Discussie / vragen toepassing op thuislocatie deelnemers
17:30 Afsluiting

Locatie: Philips Drachten
Datum: donderdag 12 oktober

Aanmelden?
Dit event staat open voor leden van LMN.
Inschrijven kan via deze site of stuur een mail naar adi@leannetwork.nl.
De Go & See zijn kleinschalig van opzet. Hierdoor zijn er slecht een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht niet te lang met inschrijven.

Meer informatie en inschrijven

Deze Go & See heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk hier onze andere activiteiten van LMN.

+31 (0)85 87 69 280

Bekijk onze andere Activiteiten