Go & See Rapid Plant Assessment

Datum : donderdag 2 november 2023

Read a Plant-Fast (RaPF) gaat over een artikel dat geschreven is door Eugene Goodson dat stamt uit 1980. Het betrof een audit bij Johnson Control uitgevoerd door Toyota. Da fabriek werd daarbij bezocht en binnen 1 uur ge-audit. Hoe is het mogelijk om in een korte tijd je Lean status te bepalen?

De werkwijze en manier van auditen wordt nog altijd internationaal toegepast o.a. bij NS Treinmodernisering in Haarlem. Read a Plant-Fast kent een korte maar krachtige vragenlijst die de Rapid Plant Assessment wordt genoemd. Verdeeld over 11 categorieën worden daarbij vragen beantwoordt die vervolgens weer sturing geven aan het businessplan. Een goede voorbereiding, zoals een getraind audit team, is wel noodzakelijk.

De Go & See is een 1 thema evenement dat kort maar krachtig is van opzet bedoeld om laagdrempelig praktische informatie uit te wisselen. Een groot aantal bedrijven hebben inmiddels de Go & See vragenlijst ingevuld waarop hun mooie Lean voorbeelden maar ook hun minder strekte Lean voorbeelden zijn opgenomen. Ook meedoen? Vul hier de lijst en stuur deze aan info@leannetwork.nl

Agenda:
15:00 Uitleg NSTM Haarlem activiteiten & RaPF
15:30 Audit ronde op de montage
16:15 Terug, koffie en resultaten invoeren
16:30 Discussie nav auditresultaten / vragen toepassing op thuislocatie deelnemers
17:00 Afsluiting

Locatie: NS Treinmodernisering Haarlem
Datum: donderdag 2 november

Aanmelden?
Dit event staat open voor leden van LMN.
Inschrijven kan via deze site of stuur een mail naar adi@leannetwork.nl.
De Go & See zijn kleinschalig van opzet. Hierdoor zijn er slecht een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wacht niet te lang met inschrijven.

Meer informatie en inschrijven

Deze Go & See heeft reeds plaatsgevonden. Bekijk hier onze andere activiteiten van LMN.

+31 (0)85 87 69 280

Bekijk onze andere Activiteiten