De Lean Worker eenjarige opleiding

Deze training is inmiddels door meer dan 200 personen gevolgd bij meer dan 80 technologische bedrijven. Geef je tijdig op!

Eind 2018 start het Lean Management Netwerk met de branchegerichte eenjarige opleiding Lean Worker.

De opleiding geeft je de praktische tools om met Lean Manufacturing aan de slag te gaan!
Deze theoretische- en praktijkgerichte opleiding maken het mogelijk om als Lean practitioner en of facilitator binnen je bedrijf direct bij aanvang van de training aan de slag te gaan met het terugdringen van levertijden, voorraden en faalkosten. Daarnaast besteden we ook uitgebreid aandacht aan communicatie vaardigheden. Dit om draagvlak voor de veranderingen te kunnen creëren. Doordat de training locaties on site plaatsvinden bij deelnemende bedrijven of op gast locaties, ontstaat er een goede interactie tussen de kandidaat, de theorie en de praktijk.
Doelstelling
Doelstelling is de deelnemers kennis en technieken, maar ook communicatieve vaardigheden bij te brengen. Hiermee kunnen zij een grotere bijdrage leveren aan het realiseren van de doelstelling van de onderneming. Daarnaast zullen zij door het praktische verbetertraject in de eigen organisatie daadwerkelijk kennis en technieken toepassen en op die manier direct resultaten voor de onderneming laten zien.
Programma en Start
Het programma van de eenjarige opleiding bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel. Het theoretische deel bestaat uit twaalf bijeenkomsten van twee dagdelen. Het gaat hierbij altijd om een middag- en avond gedeelte. Het praktijkgedeelte omvat een verbeterproject dat binnen de organisatie wordt toegepast. Studielast is circa twee uur per week.
De opleiding start eind 2018 en eindigt eind 2019.

Neemt u voor programma details contact op met  Annelies Dieperink. Zie de contactgegevens hieronder.
Doelgroep
Medewerkers in het lagere management en ondersteunende staffuncties ( logistiek, planning, TD etc.). Ofwel “first line managers” die al dan niet meewerkend, direct de mensen op de vloer aansturen. Het wenselijke startniveau ligt op MBO 3-4. In overleg kunnen medewerkers op niveau MBO 5/HBO ook deelnemen.
Trainingslocatie
De training vindt midden tussen de bedrijven uit de technologische industrie plaats. Op die manier ervaren de deelnemers heel direct de impact van Lean in de maakindustrie.
Kosten
Voor LMN-leden bedragen de kosten voor deze leergang € 3.450,- per deelnemer.
Bij dit bedrag zijn certificaat, cursusmateriaal en reiskosten inbegrepen. Btw en locatie-/cateringkosten zijn exclusief.
Niet-leden betalen € 3.750,-.
In de opleiding is plaats voor maximaal zestien deelnemers .
Meer Informatie of aanmelden
Wilt u meer informatie of u aanmelden? Neemt u dan contact op met Annelies Dieperink van het secretariaat van LMN.T (085) 8769280
E adi@leannetwork.nl
W www.leannetwork.nl

Registratieformulier