SEAT, Martorell, Spanje (UITGESTELD)

()

GEZIEN DE HUIDIGE REIS BEPERKINGEN ZIJN DE BUITENLAND REIZEN VOORLOPIG UITGESTELD. ZODRA ER WEER MOGELIJKHEDEN ZIJN ZULLEN WE ONZE BESTEMMINGEN OPNIEUW AFSTEMMEN.

In 2021 staat een bezoek gepland aan de Seat fabrieken in de Spanje. De voorbereidingen hebben enige vertraging opgelopen, maar we hopen binnenkort groen licht te krijgen en een definitieve datum te gaan prikken. Via onze nieuwsbrief houden we je natuurlijk op de hoogte!

SEAT, S.A. is een Spaanse autofabrikant met het hoofdkantoor in Martorell, Spanje. Het werd opgericht op 9 mei 1950 door het Instituto Nacional de Industria (INI), een Spaanse staatsholding. Het werd al snel de grootste leverancier van auto’s in Spanje. In 1986 verkocht de Spaanse regering SEAT aan de Duitse Volkswagen-groep, waarvan het een volledige dochteronderneming blijft.

Het hoofdkantoor van SEAT, S.A. bevindt zich in het industriële complex van SEAT in Martorell, nabij Barcelona. In 2000 bereikte de jaarlijkse productie een piek van meer dan 500.000 eenheden; in totaal zijn er tot 2006 meer dan 16 miljoen auto’s geproduceerd, waaronder meer dan 6 miljoen uit de fabriek in Martorell, waarbij driekwart van de jaarlijkse productie wordt geëxporteerd naar meer dan 70 landen wereldwijd.

SEAT is vandaag de enige grote Spaanse autofabrikant met het vermogen en de infrastructuur om zijn eigen auto’s in eigen huis te ontwikkelen

Meer informatie en inschrijven

Voor extra inlichtingen over deze Excursie kunt u contact opnemen met Annelies Dieperink van het secretariaat.

+31 (0)85 87 69 280

Aanmelden vanaf

Bekijk onze andere Activiteiten

Menu