Safe the Date – Finance 4 Lean

(23 september 2020)

Lean bij Finance of Finance 4 Lean? Dat is een wereld van verschil!

Natuurlijk start Lean op de werkvloer en wel met een 5-S. Alle Lean minded experts zijn het daar wel over eens. Maar dan. Hoe ga je verder? Continuous Improvement! Flows bouwen vanaf sales dwars door de gehele organisatie! Vanaf offerte t/m installatie. Ja dat vergt toch echt wat meer inzicht! Maar niet alleen van de direct betrokkenen. Ook Finance vormt een belangrijke schakel om het hele bedrijf Lean te krijgen.

Finance kan een zeer belangrijke rol spelen als het gaat om het perfectioneren en stroomlijnen van de organisatie. Constante actuele stuurinformatie die de operations helpt dag in dag uit de beste beslissingen te nemen. Financiële systemen zijn daar vaak niet voor ingericht en staan daardoor soms ver verwijderd van de operationele bedrijfsvoering. Toch hebben inmiddels verschillende bedrijven hun financiële systemen omgebouwd waarmee accurate informatie altijd beschikbaar is.

Voor deze gelegenheid zijn we te gast bij Philips Drachten die ook e.e.a. zullen toelichten over hun Finance 4 Lean programma.

Overige sprekers en agenda volgen binnenkort.


Meer informatie en inschrijven

Voor extra inlichtingen over deze Lean Exchange Service kunt u contact opnemen met Annelies Dieperink van het secretariaat.

+31 (0)85 87 69 280

Aanmelden vanaf 1 juli

Bekijk onze andere Activiteiten

Menu